000 01302cam a2200337 i 4500
001 xx001149342
003 NUKAT
005 20241231090641.0
008 080626s1991 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8320412927
035 _a(OCoLC)750112980
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dOLSZT 003/BG
041 1 _apol
_hrus
100 1 _aTutova, Èvelina Grigor'evna.
_914824
240 1 0 _aSuška produktov mikrobiologičeskogo proizvodstva
_l(pol.)
245 1 0 _aSuszenie produktów biosyntezy /
_cE. G. Tutowa, P. S. Kuc ; tł. Janusz Adamiec, Kazimierz Wojciech Pyć.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1991.
300 _a330, [2] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 323-326. Indeks.
521 8 _aDla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka oraz chemii spożywczej.
650 7 _aSynteza mikrobiologiczna.
_2kaba
_978698
700 1 _aKuc, Pavel Stepanovič.
_97771
700 1 _aAdamiec, Janusz.
_eTł.
_9119
700 1 _aPyć, Kazimierz Wojciech.
_eTł.
_911802
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-1292-7
942 _cBK
_00
999 _c24116
_d24116