000 01624cam a2200301 i 4500
001 xx001153512
003 NUKAT
005 20241231090929.0
008 080702s2008 pl f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)750121372
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _apol
_aeng
_bpol
100 1 _aPieszka, Marek.
_929486
245 1 0 _aPoprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej =
_bImprovement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition /
_cMarek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
246 3 1 _aImprovement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition
260 _aKraków :
_bInstytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy,
_c2008.
300 _a52, [52] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aS. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej".
500 _aCzęść publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach.
504 _aBibliogr. s. 39-49 i przy pracach.
546 _aCzęść publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol.
650 7 _aŚwinie domowe
_xżywienie
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_994324
650 7 _aWieprzowina
_xjakość
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_994325
942 _cBK
_00
999 _c24130
_d24130