| 000 | 01624cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001153512 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090929.0 | ||
| 008 | 080702s2008 pl f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)750121372 | ||
| 040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 041 | 0 |
_apol _aeng _bpol |
|
| 100 | 1 |
_aPieszka, Marek. _929486 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aPoprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = _bImprovement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition / _cMarek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa. |
| 246 | 3 | 1 | _aImprovement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition |
| 260 |
_aKraków : _bInstytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, _c2008. |
||
| 300 |
_a52, [52] s. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aS. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej". | ||
| 500 | _aCzęść publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 39-49 i przy pracach. | ||
| 546 | _aCzęść publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol. | ||
| 650 | 7 |
_aŚwinie domowe _xżywienie _vrozprawy akademickie. _2kaba _994324 |
|
| 650 | 7 |
_aWieprzowina _xjakość _vrozprawy akademickie. _2kaba _994325 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c24130 _d24130 |
||