000 01177cam a2200301 i 4500
001 xx001170822
003 NUKAT
005 20241231092059.0
008 080731s2007 pl a |000 0 pol c
020 _a9788389648693
035 _a(OCoLC)297547343
040 _aKR U/maj
_cKR U/maj
_dKR U/WS
_dWA U/JKs
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aZdrowie i środowisko jako czynniki warunkujące efektywność produkcji owczarskiej :
_bmonografia : [praca zbiorowa /
_cred. Edward Wierzchoś et al. ; aut. G. Bonczar et al.].
260 _aKraków :
_bAkademia Rolnicza :
_bInstytut Botaniki PAN,
_c2007.
300 _a88 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy tekstach.
546 _aStreszcz. ang. przy tekstach.
650 7 _aOwca
_xzdrowie i higiena
_zPolska.
_2kaba
_995031
650 7 _aOwca
_xhodowla
_xaspekt ekonomiczny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_995514
700 1 _aWierzchoś, Edward
_d(1939- ).
_eRed.
_915474
700 1 _aBonczar, Genowefa
_d(1950- ).
_91445
920 _a978-83-89648-69-3
942 _cBK
_00
999 _c24286
_d24286