000 01306cam a2200313 i 4500
001 xx001176341
003 NUKAT
005 20241231092440.0
008 080814s2008 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)297554208
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKaramucki, Tadeusz.
_929686
245 1 0 _aBadania nad kształtowaniem się barwy mięśnia Longissimus Lumborum świń oraz przydatnością wybranych metod jej pomiaru do oceny jakości mięsa wieprzowego /
_cTadeusz Karamucki ; Akademia Rolnicza w Szczecinie.
260 _aSzczecin :
_bWydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej,
_c2008.
300 _a161 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
_x0239-6467 ;
_vnr 249
502 _aPraca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
504 _aBibliogr. s. 140-155.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aWieprzowina
_xanaliza sensoryczna.
_2kaba
_994868
650 7 _aWieprzowina
_xjakość.
_2kaba
_979615
650 7 _aKolor żywności.
_2kaba
_980786
830 0 _aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
_x0239-6467
_vnr 249
_963761
942 _cBK
_00
999 _c24326
_d24326