000 | 01306cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001176341 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092440.0 | ||
008 | 080814s2008 pl a m |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)297554208 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKaramucki, Tadeusz. _929686 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBadania nad kształtowaniem się barwy mięśnia Longissimus Lumborum świń oraz przydatnością wybranych metod jej pomiaru do oceny jakości mięsa wieprzowego / _cTadeusz Karamucki ; Akademia Rolnicza w Szczecinie. |
260 |
_aSzczecin : _bWydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, _c2008. |
||
300 |
_a161 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, _x0239-6467 ; _vnr 249 |
|
502 | _aPraca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie. | ||
504 | _aBibliogr. s. 140-155. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aWieprzowina _xanaliza sensoryczna. _2kaba _994868 |
|
650 | 7 |
_aWieprzowina _xjakość. _2kaba _979615 |
|
650 | 7 |
_aKolor żywności. _2kaba _980786 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie _x0239-6467 _vnr 249 _963761 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c24326 _d24326 |