000 00870cam a2200277 i 4500
001 xx001201830
003 NUKAT
005 20241231094118.0
008 081001s1986 xxka |001 0 eng c
020 _a0853343926
035 _a(OCoLC)750900141
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxk
_axxu
100 1 _aScott, R.
_929867
245 1 0 _aCheesemaking practice /
_cR. Scott.
250 _a2nd ed.
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier Applied Science Publishers,
_c1986.
300 _aXXII, 529 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. i s. 507-509. Indeks.
650 7 _aSer
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_978295
920 _a0-85334-392-6
942 _cBK
_00
999 _c24680
_d24680