000 01008cam a2200289 i 4500
001 xx001201865
003 NUKAT
005 20241231094119.0
008 081001s1987 xxka |000 0 eng c
020 _a1851661565
035 _a(OCoLC)750900519
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxk
_axxu
245 0 0 _aAccelerated processing of meat /
_ced. by A. Romita, C. Valin and A. A. Taylor ; [Commission of the European Communities].
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier Applied Science Publishers,
_ccop. 1987.
300 _aIX, 291 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy pracach.
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
700 1 _aRomita, A.
_eRed.
_929871
700 1 _aValin, C.
_eRed.
_929870
700 1 _aTaylor, A. A.
_eRed.
_929869
920 _a1-85166-156-5
942 _cBK
_00
999 _c24682
_d24682