000 00850cam a2200253 i 4500
001 xx001201972
003 NUKAT
005 20241231094124.0
008 081001s1989 xxu |000 0 eng c
020 _a0442234368
035 _a(OCoLC)750901614
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aOckerman, Herbert W.
_929852
245 1 0 _aSausage and processed meat formulations /
_cHerbert W. Ockerman.
260 _aNew York :
_bVan Nostrand Reinhold,
_ccop. 1989.
300 _aVII, 603 s. ;
_c26 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa książce: AVI Book.
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel
_zStany Zjednoczone
_xpodręczniki.
_2kaba
_994846
920 _a0-442-23436-8
942 _cBK
_00
999 _c24690
_d24690