000 | 00850cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001201972 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094124.0 | ||
008 | 081001s1989 xxu |000 0 eng c | ||
020 | _a0442234368 | ||
035 | _a(OCoLC)750901614 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
100 | 1 |
_aOckerman, Herbert W. _929852 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSausage and processed meat formulations / _cHerbert W. Ockerman. |
260 |
_aNew York : _bVan Nostrand Reinhold, _ccop. 1989. |
||
300 |
_aVII, 603 s. ; _c26 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa książce: AVI Book. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel _zStany Zjednoczone _xpodręczniki. _2kaba _994846 |
|
920 | _a0-442-23436-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c24690 _d24690 |