| 000 | 01168cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001206655 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20250716173531.0 | ||
| 008 | 081008s2008 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788361060307 | ||
| 035 | _a(OCoLC)297666625 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aTradycyjne wędzenie : _bwieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu i ryb / _c[oprac.] Eleonora Trojan, Julian Piotrowski. |
| 260 |
_aKraków : _bWydawnictwo AA, _c[ca 2008]. |
||
| 300 |
_a95 s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aS. tyt.: Szczegółowe wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokładnymi recepturami. | ||
| 500 | _aS. tyt.: Domowy wyrób. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 95. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso wędzone _vporadniki. _2kaba _990639 |
|
| 700 | 1 |
_aPiotrowski, Julian. _eOprac. _930000 |
|
| 700 | 1 |
_aTrojan, Eleonora. _eOprac. _930001 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo AA. _4pbl _942687 |
|
| 920 | _a978-83-61060-30-7 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c24726 _d24726 |
||