000 01168cam a2200301 i 4500
001 xx001206655
003 NUKAT
005 20250716173531.0
008 081008s2008 pl a |000 0 pol c
020 _a9788361060307
035 _a(OCoLC)297666625
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aTradycyjne wędzenie :
_bwieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu i ryb /
_c[oprac.] Eleonora Trojan, Julian Piotrowski.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo AA,
_c[ca 2008].
300 _a95 s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aS. tyt.: Szczegółowe wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokładnymi recepturami.
500 _aS. tyt.: Domowy wyrób.
504 _aBibliogr. s. 95.
650 7 _aMięso wędzone
_vporadniki.
_2kaba
_990639
700 1 _aPiotrowski, Julian.
_eOprac.
_930000
700 1 _aTrojan, Eleonora.
_eOprac.
_930001
710 2 _aWydawnictwo AA.
_4pbl
_942687
920 _a978-83-61060-30-7
942 _cBK
_00
999 _c24726
_d24726