000 01505cam a2200337 i 4500
001 xx001209518
003 NUKAT
005 20241231094621.0
008 081013s2008 pl a f m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)297678545
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aCzubaszek, Anna.
_930069
245 1 0 _aCharakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa /
_cAnna Czubaszek ; Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż.
246 1 5 _aTechnological characteristics of wheat flour blends with oat grind products
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2008.
300 _a85 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy,
_x1897-4732 ;
_v253
500 _aW serii gł.: nr 564.
504 _aBibliogr. s. 70-83.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aMąka pszenna
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_994850
650 7 _aProdukty owsiane
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_994851
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940979
830 0 _aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
_x1897-208X
_vnr 564
_965274
830 0 _aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
_pRozprawy
_x1897-4732
_v253
_965275
942 _cBK
_00
999 _c24814
_d24814