| 000 | 01505cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001209518 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094621.0 | ||
| 008 | 081013s2008 pl a f m |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)297678545 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aCzubaszek, Anna. _930069 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aCharakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa / _cAnna Czubaszek ; Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż. |
| 246 | 1 | 5 | _aTechnological characteristics of wheat flour blends with oat grind products |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2008. |
||
| 300 |
_a85 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy, _x1897-4732 ; _v253 |
|
| 500 | _aW serii gł.: nr 564. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 70-83. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aMąka pszenna _vrozprawy akademickie. _2kaba _994850 |
|
| 650 | 7 |
_aProdukty owsiane _vrozprawy akademickie. _2kaba _994851 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940979 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu _x1897-208X _vnr 564 _965274 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. _pRozprawy _x1897-4732 _v253 _965275 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c24814 _d24814 |
||