000 | 01251cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001220620 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095337.0 | ||
008 | 081028s2008 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788371604973 | ||
035 | _a(OCoLC)297724407 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs _dKR U/42AKs |
||
245 | 0 | 0 |
_aSubstancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / _cpod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.]. |
250 | _aWyd. 2 uzup. i poszerz. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2008. |
||
300 |
_a320, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla technologów zatrudnionych w przemyśle mięsnym, rybnym garmażeryjnym oraz koncentratów spożywczych, a także dla studentów różnych studiów związanych z technologią żywności. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki. _2kaba _980777 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel. _2kaba _974825 |
|
700 | 1 |
_aUchman, Waldemar _d(1940- ). _eRed. _914877 |
|
700 | 1 |
_aBilska, Agnieszka. _91248 |
|
920 | _a978-83-7160-497-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c24939 _d24939 |