000 01251cam a2200301 i 4500
001 xx001220620
003 NUKAT
005 20241231095337.0
008 081028s2008 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788371604973
035 _a(OCoLC)297724407
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
_dKR U/42AKs
245 0 0 _aSubstancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /
_cpod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
250 _aWyd. 2 uzup. i poszerz.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2008.
300 _a320, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla technologów zatrudnionych w przemyśle mięsnym, rybnym garmażeryjnym oraz koncentratów spożywczych, a także dla studentów różnych studiów związanych z technologią żywności.
650 7 _aŻywność
_xdomieszki.
_2kaba
_980777
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
700 1 _aUchman, Waldemar
_d(1940- ).
_eRed.
_914877
700 1 _aBilska, Agnieszka.
_91248
920 _a978-83-7160-497-3
942 _cBK
_00
999 _c24939
_d24939