000 | 01005cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001079009 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112655.0 | ||
008 | 080312s1997 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8386524235 | ||
035 | _a(OCoLC)749631321 | ||
040 |
_aŁ U/MG _cŁ U/MG _dŁ U/GS _dŁ U/JOs |
||
099 | _aja2008003280 | ||
100 | 1 |
_aTomasik, Piotr _d(1937- ). _914628 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane zagadnienia z chemii żywności / _cPiotr Tomasik. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo AR, _c1997. |
||
300 |
_a148 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypt / Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja w Krakowie | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980817 |
|
830 | 0 |
_aSkrypt - Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie _963835 |
|
920 | _a83-86524-23-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c250 _d250 |