000 01005cam a2200289 i 4500
001 xx001079009
003 NUKAT
005 20241231112655.0
008 080312s1997 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8386524235
035 _a(OCoLC)749631321
040 _aŁ U/MG
_cŁ U/MG
_dŁ U/GS
_dŁ U/JOs
099 _aja2008003280
100 1 _aTomasik, Piotr
_d(1937- ).
_914628
245 1 0 _aWybrane zagadnienia z chemii żywności /
_cPiotr Tomasik.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo AR,
_c1997.
300 _a148 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypt / Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja w Krakowie
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980817
830 0 _aSkrypt - Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
_963835
920 _a83-86524-23-5
942 _cBK
_00
999 _c250
_d250