000 | 01367cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001222848 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095503.0 | ||
008 | 081030s2008 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)297736296 | ||
040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 3: Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów PN-EN 12014-3:2006/Ap1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN 12014-3:2006/Ap1:2008 |
246 | 3 | 0 | _aSpektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2008. |
||
300 |
_a2 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aPoprawka do Polskiej Normy. | ||
500 | _aICS 67.120.10. | ||
590 | _aZatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r. | ||
590 | _aZatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xzawartość azotanów _vnormy. _2kaba _994857 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c25010 _d25010 |