000 01367cam a2200289 i 4500
001 xx001222848
003 NUKAT
005 20241231095503.0
008 081030s2008 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)297736296
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 3: Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów PN-EN 12014-3:2006/Ap1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 12014-3:2006/Ap1:2008
246 3 0 _aSpektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2008.
300 _a2 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aPoprawka do Polskiej Normy.
500 _aICS 67.120.10.
590 _aZatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r.
590 _aZatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r.
650 7 _aŻywność
_xzawartość azotanów
_vnormy.
_2kaba
_994857
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
942 _cBK
_00
999 _c25010
_d25010