000 01565cam a2200349 i 4500
001 xx001220539
003 NUKAT
005 20241231095334.0
008 081028s2008 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788325157982
035 _a(OCoLC)297724181
040 _aKIEL 008/JK
_cKIEL 008/JK
_dKIEL 008/ND
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Określanie pogorszenia wskaźnika odbarwialności (DOBI) PN-EN ISO 17932 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 17932:2008
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of the deterioration of bleachability index (DOBI) (ISO 17932:2005)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2008.
300 _a7, [1] s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 7.
590 _aWprowadza EN ISO 17932:2007, IDT, ISO 17932:2005, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 17932:2007; Zatwierdzona 26 września 2008 r.
590 _aWprowadza EN ISO 17932:2007, IDT, ISO 17932:2005, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 17932:2007; Zatwierdzona 26 września 2008 r.
650 7 _aOlej palmowy
_vnormy.
_2kaba
_995385
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-5798-2
942 _cBK
_00
999 _c25233
_d25233