000 00979cam a2200277 i 4500
001 xx001258844
003 NUKAT
005 20241231101850.0
008 081229s2008 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375830200
035 _a(OCoLC)750646577
040 _aKR U/maj
_cKR U/maj
_dKR U/WS
_dKR 7/DDs
245 0 0 _aWybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności /
_cpod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2008.
300 _a167, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
650 7 _aŻywność
_xkonserwowanie.
_2kaba
_980790
700 1 _aJarczyk, Andrzej
_d(1933- ).
_eRed.
_95963
700 1 _aDłużewska, Elżbieta.
_eRed.
_927594
920 _a978-83-7583-020-0
942 _cBK
_00
999 _c25440
_d25440