000 01663cam a2200373 i 4500
001 xx001260560
003 NUKAT
005 20241231101951.0
008 090106s2008 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788325157975
035 _a(OCoLC)316443015
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby anizydynowej PN-EN ISO 6885 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 6885:2008
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:2006)
246 3 0 _aOznaczanie liczby anizydynowej
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2008.
300 _a9 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 9.
590 _aWprowadza EN ISO 6885:2007, IDT, ISO 6885:2006, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6885:2007; Zatwierdzona 26 września 2008 r.
590 _aWprowadza EN ISO 6885:2007, IDT, ISO 6885:2006, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6885:2007; Zatwierdzona 26 września 2008 r.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aOleje zwierzęce
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995019
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-5797-5
942 _cBK
_00
999 _c25492
_d25492