000 | 01424cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001295733 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104310.0 | ||
008 | 090224s1986 ne a |101 0 eng c | ||
020 |
_a0444426116 _qVol. 12 |
||
020 |
_a0444416889 _qSeries |
||
035 | _a(OCoLC)751047735 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/MPs |
||
111 | 2 |
_aInternational Flavor Conference _n(4 ; _d1985 ; _cRodos). _930837 |
|
245 | 1 | 4 |
_aThe shelf life of foods and beverages : _bproceedings of the 4th International Flavor Conference, Rhodes, Greece, 23-26 July 1985 / _ced. by George Charalambous. |
246 | 3 | _aInternational Flavor Conference, 4 | |
260 |
_aAmsterdam [etc.] : _bElsevier, _c1986. |
||
300 |
_aXVIII, 827 s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aDevelopments in Food Science ; _v12 |
|
504 | _aBibliogr. przy ref. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xsmakowitość _vkonferencje. _2kaba _995871 |
|
650 | 7 |
_aData trwałości żywności _vkonferencje. _2kaba _995872 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xprzechowywanie _vkonferencje. _2kaba _995873 |
|
700 | 1 |
_aCharalambous, George _d(1922- ). _eRed. _929997 |
|
830 | 0 |
_aDevelopments in Food Science _x0167-4501 _v12 _965712 |
|
920 |
_a0-444-42611-6 _qVol. 12 |
||
920 |
_a0-444-41688-9 _qSeries |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c26116 _d26116 |