000 01424cam a2200349 i 4500
001 xx001295733
003 NUKAT
005 20241231104310.0
008 090224s1986 ne a |101 0 eng c
020 _a0444426116
_qVol. 12
020 _a0444416889
_qSeries
035 _a(OCoLC)751047735
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
111 2 _aInternational Flavor Conference
_n(4 ;
_d1985 ;
_cRodos).
_930837
245 1 4 _aThe shelf life of foods and beverages :
_bproceedings of the 4th International Flavor Conference, Rhodes, Greece, 23-26 July 1985 /
_ced. by George Charalambous.
246 3 _aInternational Flavor Conference, 4
260 _aAmsterdam [etc.] :
_bElsevier,
_c1986.
300 _aXVIII, 827 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aDevelopments in Food Science ;
_v12
504 _aBibliogr. przy ref. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xsmakowitość
_vkonferencje.
_2kaba
_995871
650 7 _aData trwałości żywności
_vkonferencje.
_2kaba
_995872
650 7 _aŻywność
_xprzechowywanie
_vkonferencje.
_2kaba
_995873
700 1 _aCharalambous, George
_d(1922- ).
_eRed.
_929997
830 0 _aDevelopments in Food Science
_x0167-4501
_v12
_965712
920 _a0-444-42611-6
_qVol. 12
920 _a0-444-41688-9
_qSeries
942 _cBK
_00
999 _c26116
_d26116