000 01000cam a2200301 i 4500
001 xx001295694
003 NUKAT
005 20241231104309.0
008 090224s1983 xxua |001 0 eng c
020 _a0870554166
035 _a(OCoLC)751047366
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
100 1 _aLee, Frank A.
_930840
245 1 0 _aBasic food chemistry /
_cFrank A. Lee.
250 _a2nd ed.
260 _aWestport :
_bThe AVI Publishing Company, Inc.,
_ccop. 1983.
300 _aXI, 564 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology Textbook Series
500 _aNa książce: AVI Book.
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny.
_2kaba
_980820
830 0 _aFood Science and Technology Textbook Series
_965838
920 _a0-87055-416-6
942 _cBK
_00
999 _c26117
_d26117