000 01783cam a2200385 i 4500
001 xx001279971
003 NUKAT
005 20241231103243.0
008 090203s2008 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788325160135
035 _a(OCoLC)316512456
040 _aKIEL 008/JK
_cKIEL 008/JK
_dKIEL 008/ND
_dł 30/BPas
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPszenica i mąka pszenna - Ilość glutenu - Część 4: Oznaczanie glutenu suchego metodą szybkiego suszenia PN-EN ISO 21415-4 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 21415-4:2008
246 1 3 _aWheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method (ISO 21415-4:2006)
246 3 0 _aOznaczanie glutenu suchego metodą szybkiego suszenia
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2008.
300 _a2, 13, [1] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 67.060.
504 _aBibliogr. s. 9.
590 _aWprowadza EN ISO 21415-4:2007, IDT, ISO 21415-4: 2006, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 21415-4:2007; Zatwierdzona 22 października 2008 r.
590 _aWprowadza EN ISO 21415-4:2007, IDT, ISO 21415-4: 2006, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 21415-4:2007; Zatwierdzona 22 października 2008 r.
650 7 _aPszenica
_vnormy.
_2kaba
_997002
650 7 _aMąka pszenna
_vnormy.
_2kaba
_997003
650 7 _aGluten
_vnormy.
_2kaba
_997004
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-6013-5
942 _cBK
_00
999 _c28233
_d28233