000 02079cam a2200361 i 4500
001 xx001418223
003 NUKAT
005 20241231085819.0
008 090917s2009 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788325178789
035 _a(OCoLC)751514349
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aZiarno zbóż i przetwory zbożowe - Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego PN-EN ISO 27971 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 27971:2009
246 1 3 _aCereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properities of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
246 3 0 _aPszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
300 _a2, 56 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera załączniki informacyjne i normatywny.
500 _aICS 67.060.
504 _aBibliogr. s. 56.
590 _aWprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r.
590 _aWprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r.
650 7 _aMąka pszenna
_vnormy.
_2kaba
_997003
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-7878-9
942 _cBK
_00
999 _c28604
_d28604