000 | 02079cam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001418223 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085819.0 | ||
008 | 090917s2009 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788325178789 | ||
035 | _a(OCoLC)751514349 | ||
040 |
_aLUBL 58/MNn _cLUBL 58/MNn _dLUBL 58/MNn _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aZiarno zbóż i przetwory zbożowe - Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego PN-EN ISO 27971 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 27971:2009 |
246 | 1 | 3 | _aCereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properities of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology |
246 | 3 | 0 | _aPszenica zwyczajna (Triticum aestivum L.) - Oznaczanie właściwości alweograficznych ciasta przy stałym dodatku wody dla mąki handlowej lub laboratoryjnej oraz procedura przemiału laboratoryjnego |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009. |
||
300 |
_a2, 56 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aZawiera załączniki informacyjne i normatywny. | ||
500 | _aICS 67.060. | ||
504 | _aBibliogr. s. 56. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 27971:2008, IDT, ISO 27971:2008, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 27971:2008; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 czerwca 2009 r. | ||
650 | 7 |
_aMąka pszenna _vnormy. _2kaba _997003 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-251-7878-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c28604 _d28604 |