000 | 01017cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001422556 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090106.0 | ||
008 | 090924s1985 pl |101 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)750491626 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJ _dKR 197/MM |
||
245 | 0 | 0 |
_aSterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : _bXVI Sesja Naukowa, Wrocław, 26-27 czerwca 1985 / _cKomitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
246 | 3 | 0 |
_aSesja Naukowa : _bsterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym, 16 |
260 |
_aWrocław : _b[s.n.], _c1985. |
||
300 |
_a250 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aIndeks. | ||
710 | 2 |
_aPolska Akademia Nauk. _bKomitet Technologii i Chemii Żywności. _911342 |
|
711 | 2 |
_aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN _n(16 ; _d1985 ; _cWrocław). _932953 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c28762 _d28762 |