| 000 | 00903cam a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2007872610 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094602.0 | ||
| 008 | 070614s1985 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)749315249 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/bak _cOLSZT 003/bak _dOLSZT 003/baks |
||
| 100 | 1 |
_aProst, Edmund _d(1921-2008). _911650 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aHigiena zwierząt rzeźnych i mięsa / _cEdmund Prost. |
| 250 | _aWyd. 8. | ||
| 260 |
_aLublin : _bWydawnictwo AR, _c1985. |
||
| 300 |
_a338, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 650 | 7 |
_aInwentarz żywy _xubój _vpodręczniki akademickie. _2kaba _994572 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xinspekcja _vpodręczniki akademickie. _2kaba _974804 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _974807 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c28981 _d28981 |
||