000 | 01291cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001432162 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090713.0 | ||
008 | 091007s2009 pl a |001 0 pol c | ||
020 | _a9788370737634 | ||
035 | _a(OCoLC)750607958 | ||
040 |
_aOLSZT 003/HP _cOLSZT 003/HP _dOLSZT 003/KBs |
||
041 | 1 |
_apol _hger |
|
100 | 1 |
_aHanreich, Lotte. _933146 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSery : _bmasło, jogurt, kefir : 120 przepisów na przetwory mleczne / _cLotte Hanreich, Edith Zeltner ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aKäsen : _bLeichtgemacht : 120 Rezepte für die Milchverarbeitung |
|
260 |
_aWarszawa : _bMULTICO Oficyna Wydawnicza, _ccop. 2009. |
||
300 |
_a175, [1] s. : _bil. ; _c22 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aTradycyjny Smak | |
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aMleko _xprzerób _vporadniki. _2kaba _997540 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł mleczarski _vporadniki. _2kaba _9105911 |
|
700 | 1 |
_aFloriańczyk, Barbara. _eTł. _93894 |
|
700 | 1 |
_aZeltner, Edith. _933147 |
|
710 | 2 |
_aMultico Oficyna Wydawnicza. _4pbl _941246 |
|
830 | 0 |
_aTradycyjny Smak _965751 |
|
920 | _a978-83-7073-763-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c29044 _d29044 |