000 01291cam a2200349 i 4500
001 xx001432162
003 NUKAT
005 20241231090713.0
008 091007s2009 pl a |001 0 pol c
020 _a9788370737634
035 _a(OCoLC)750607958
040 _aOLSZT 003/HP
_cOLSZT 003/HP
_dOLSZT 003/KBs
041 1 _apol
_hger
100 1 _aHanreich, Lotte.
_933146
245 1 0 _aSery :
_bmasło, jogurt, kefir : 120 przepisów na przetwory mleczne /
_cLotte Hanreich, Edith Zeltner ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aKäsen :
_bLeichtgemacht : 120 Rezepte für die Milchverarbeitung
260 _aWarszawa :
_bMULTICO Oficyna Wydawnicza,
_ccop. 2009.
300 _a175, [1] s. :
_bil. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aTradycyjny Smak
504 _aIndeks.
650 7 _aMleko
_xprzerób
_vporadniki.
_2kaba
_997540
650 7 _aPrzemysł mleczarski
_vporadniki.
_2kaba
_9105911
700 1 _aFloriańczyk, Barbara.
_eTł.
_93894
700 1 _aZeltner, Edith.
_933147
710 2 _aMultico Oficyna Wydawnicza.
_4pbl
_941246
830 0 _aTradycyjny Smak
_965751
920 _a978-83-7073-763-4
942 _cBK
_00
999 _c29044
_d29044