000 | 01635cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001399317 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115227.0 | ||
008 | 090804s2009 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)751240730 | ||
040 |
_aKR U/EPl _cKR U/EPl _dKR U/EPl _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aMacura, Ryszard _c(technologia żywności). _933151 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBadania nad poprawą trwałości karotenoidów w liofilizowanej marchwi / _cRyszard Macura. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, _c2009. |
||
300 |
_a79 s., [2] s. tabl. : _bil. (w tym kolor.) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy, _x1899-3486 ; _vz. 330 |
|
500 | _aPraca wykonana w Katedrze Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. | ||
500 | _aW serii gł.: nr 453. | ||
504 | _aBibliogr. s. 68-77. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aKarotenoidy _xutlenianie _vrozprawy akademickie. _2kaba _997544 |
|
650 | 7 |
_aMarchew (warzywa) _xsuszenie _vrozprawy akademickie. _2kaba _997545 |
|
650 | 7 |
_aŻywność liofilizowana _xprzechowywanie _vrozprawy akademickie. _2kaba _997546 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie _vNr 453 _965746 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. _pRozprawy _x1899-3486 _vZ. 330 _965747 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c29049 _d29049 |