000 01635cam a2200337 i 4500
001 xx001399317
003 NUKAT
005 20241231115227.0
008 090804s2009 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)751240730
040 _aKR U/EPl
_cKR U/EPl
_dKR U/EPl
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMacura, Ryszard
_c(technologia żywności).
_933151
245 1 0 _aBadania nad poprawą trwałości karotenoidów w liofilizowanej marchwi /
_cRyszard Macura.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
_c2009.
300 _a79 s., [2] s. tabl. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy,
_x1899-3486 ;
_vz. 330
500 _aPraca wykonana w Katedrze Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
500 _aW serii gł.: nr 453.
504 _aBibliogr. s. 68-77.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aKarotenoidy
_xutlenianie
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_997544
650 7 _aMarchew (warzywa)
_xsuszenie
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_997545
650 7 _aŻywność liofilizowana
_xprzechowywanie
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_997546
830 0 _aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
_vNr 453
_965746
830 0 _aZeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
_pRozprawy
_x1899-3486
_vZ. 330
_965747
942 _cBK
_00
999 _c29049
_d29049