000 01284cam a2200325 i 4500
001 xx001461848
003 NUKAT
005 20241231092655.0
008 091112s1984 xxka f f |001 0 eng c
020 _a0863800114
_qResearch Studies Press Ltd.
020 _a0471903124
_qJohn Wiley & Sons Inc.
035 _a(OCoLC)750957073
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/MM
_dLUBL 58/ASOs
044 _axxk
_axxu
100 1 _aBacus, Jim.
_933180
245 1 0 _aUtilization of microorganisms in meat processing :
_ba handbook for meat plant operators /
_cJim Bacus.
260 _aLetchworth :
_bResearch Studies Press Ltd ;
_aNew York [etc.] :
_bJohn Wiley & Sons Inc.,
_ccop. 1984.
300 _aXVI, 170 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aInnovation in Microbiology Series ;
_v2
504 _aBibliogr. s. 153-168. Indeks.
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
650 7 _aMikrobiologia przemysłowa.
_2kaba
_974730
830 0 _aInnovation in Microbiology Series
_x0952-1127
_v2
_966111
920 _a0-86380-011-4
_qResearch Studies Press Ltd.
920 _a0-471-90312-4
_qJohn Wiley & Sons Inc.
942 _cBK
_00
999 _c29100
_d29100