000 01070cam a2200277 i 4500
001 xx001466086
003 NUKAT
005 20241231092940.0
008 091117s2009 pl a f f |001 0 pol c
020 _a9788392464693
035 _a(OCoLC)751009488
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJ
_dKR 197/MM
_dOLSZT 003/baks
_dKR U/42JCs
100 1 _aBaryłko-Pikielna, Nina
_d(19..-2019).
_9819
245 1 0 _aSensoryczne badania żywności :
_bpodstawy, metody, zastosowania /
_cNina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Naukowe PTTŻ,
_c2009.
300 _a375 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
536 _aPublikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_997627
700 1 _aMatuszewska, Irena.
_933262
920 _a978-83-924646-9-3
942 _cBK
_00
999 _c29188
_d29188