000 | 01070cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001466086 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092940.0 | ||
008 | 091117s2009 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a9788392464693 | ||
035 | _a(OCoLC)751009488 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJ _dKR 197/MM _dOLSZT 003/baks _dKR U/42JCs |
||
100 | 1 |
_aBaryłko-Pikielna, Nina _d(19..-2019). _9819 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSensoryczne badania żywności : _bpodstawy, metody, zastosowania / _cNina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Naukowe PTTŻ, _c2009. |
||
300 |
_a375 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
536 | _aPublikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna _vpodręczniki akademickie. _2kaba _997627 |
|
700 | 1 |
_aMatuszewska, Irena. _933262 |
|
920 | _a978-83-924646-9-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c29188 _d29188 |