000 | 01238cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001466017 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092937.0 | ||
008 | 091117s2009 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788375831269 | ||
035 | _a(OCoLC)751008879 | ||
040 |
_aKR U/WS _cKR U/WS _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aHamułka, Jadwiga. _95080 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBadania nad wpływem wybranych frakcji włókna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo / _cJadwiga Hamułka. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2009. |
||
300 |
_a155, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy naukowe i monografie = Treatises and Monographs ; _v355 |
|
504 | _aBibliogr. s. 138-155. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aLuteina (barwnik) _xprzyswajalność biologiczna. _2kaba _998394 |
|
650 | 7 |
_aPektyna _xskutki fizjologiczne. _2kaba _998395 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa _xkonsumpcja. _2kaba _998396 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v355 _963780 |
|
920 | _a978-83-7583-126-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c29241 _d29241 |