000 01238cam a2200325 i 4500
001 xx001466017
003 NUKAT
005 20241231092937.0
008 091117s2009 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375831269
035 _a(OCoLC)751008879
040 _aKR U/WS
_cKR U/WS
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aHamułka, Jadwiga.
_95080
245 1 0 _aBadania nad wpływem wybranych frakcji włókna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo /
_cJadwiga Hamułka.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2009.
300 _a155, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy naukowe i monografie = Treatises and Monographs ;
_v355
504 _aBibliogr. s. 138-155.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aLuteina (barwnik)
_xprzyswajalność biologiczna.
_2kaba
_998394
650 7 _aPektyna
_xskutki fizjologiczne.
_2kaba
_998395
650 7 _aWarzywa
_xkonsumpcja.
_2kaba
_998396
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v355
_963780
920 _a978-83-7583-126-9
942 _cBK
_00
999 _c29241
_d29241