| 000 | 01069cam a2200265 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001479345 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20251216203149.0 | ||
| 008 | 091202s1985 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)751141381 | ||
| 040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/MM |
||
| 100 | 1 |
_aJanitz, Witold. _0n 96000311 _933353 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aChemiczne wskaźniki wartości odżywczej mięsa i jego przetworów oraz tłuszczu zwierzęcego : _bzbiór wybranych metod analitycznych / _cWitold Janitz. |
| 260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _c1985. |
||
| 300 |
_a94 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 | _aSkrypty Akademii Rolniczej w Poznaniu | |
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 521 | 8 | _aDla studentów Wydziału Technologii Żywności. | |
| 710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _0n 2013216436 _941083 |
|
| 830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej w Poznaniu _0t 94208019 _963843 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c29294 _d29294 |
||