000 01069cam a2200265 i 4500
001 xx001479345
003 NUKAT
005 20251216203149.0
008 091202s1985 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)751141381
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/MM
100 1 _aJanitz, Witold.
_0n 96000311
_933353
245 1 0 _aChemiczne wskaźniki wartości odżywczej mięsa i jego przetworów oraz tłuszczu zwierzęcego :
_bzbiór wybranych metod analitycznych /
_cWitold Janitz.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c1985.
300 _a94 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej w Poznaniu
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów Wydziału Technologii Żywności.
710 2 _aAkademia Rolnicza (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_0n 2013216436
_941083
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej w Poznaniu
_0t 94208019
_963843
942 _cBK
_00
999 _c29294
_d29294