000 01526cam a2200325 i 4500
001 xx001393116
003 NUKAT
005 20251210130439.0
008 090721s2009 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375831030
_q(oprawa miękka)
035 _a(OCoLC)751184017
040 _aKR U/WS
_bpol
_erda
_cKR U/WS
_dKR U/maj
_dKR U/WS
_dKR U/GZs
_dCZĘST 010/IC
041 0 _apol
_beng
100 1 _aPiotrowski, Dariusz
_c(technologia żywności).
_eAutor
_0n 2009132578
_933368
245 1 0 _aWpływ ciśnienia i temperatury na przebieg suszenia próżniowego truskawek i ich wybrane właściwości /
_cDariusz Piotrowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego,
_c2009.
300 _a172 strony :
_bilustracja ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v351
504 _aBibliografia na stronach 156-170.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
650 7 _aSuszenie
_xmodele matematyczne.
_2kaba
_0s 01304751
_984088
650 7 _aTruskawki (owoce)
_xodwadnianie.
_2kaba
_0s 2009264542
_997732
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_0n 2013015310
_941623
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v351
_0t 99063898
_963780
920 _a978-83-7583-103-0 (oprawa miękka)
942 _cBK
_00
999 _c29313
_d29313