| 000 | 01526cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001393116 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20251210130439.0 | ||
| 008 | 090721s2009 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 |
_a9788375831030 _q(oprawa miękka) |
||
| 035 | _a(OCoLC)751184017 | ||
| 040 |
_aKR U/WS _bpol _erda _cKR U/WS _dKR U/maj _dKR U/WS _dKR U/GZs _dCZĘST 010/IC |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aPiotrowski, Dariusz _c(technologia żywności). _eAutor _0n 2009132578 _933368 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ ciśnienia i temperatury na przebieg suszenia próżniowego truskawek i ich wybrane właściwości / _cDariusz Piotrowski. |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, _c2009. |
||
| 300 |
_a172 strony : _bilustracja ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie = _aTreatises and Monographs ; _v351 |
|
| 504 | _aBibliografia na stronach 156-170. | ||
| 546 | _aStreszczenie w języku angielskim. | ||
| 650 | 7 |
_aSuszenie _xmodele matematyczne. _2kaba _0s 01304751 _984088 |
|
| 650 | 7 |
_aTruskawki (owoce) _xodwadnianie. _2kaba _0s 2009264542 _997732 |
|
| 710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _0n 2013015310 _941623 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v351 _0t 99063898 _963780 |
|
| 920 | _a978-83-7583-103-0 (oprawa miękka) | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c29313 _d29313 |
||