000 | 00860cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001463265 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092745.0 | ||
008 | 091113s2009 pl a fr |000 0 pol c | ||
020 | _a9788375830019 | ||
035 | _a(OCoLC)750980264 | ||
040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_aĆwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / _c[aut. Witold Bekas et al. ; red. Agata Górska, Marta Łobacz]. |
250 | _aWyd. 2, popr. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2009. |
||
300 |
_a135 s.: _bil.; _c24 cm. |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980818 |
|
700 | 1 |
_aBekas, Witold. _9965 |
|
700 | 1 |
_aGórska, Agata _c(chemia). _eRed. _930066 |
|
700 | 1 |
_aŁobacz, Marta. _eRed. _930067 |
|
920 | _a978-83-7583-001-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c29327 _d29327 |