000 00860cam a2200253 i 4500
001 xx001463265
003 NUKAT
005 20241231092745.0
008 091113s2009 pl a fr |000 0 pol c
020 _a9788375830019
035 _a(OCoLC)750980264
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aĆwiczenia laboratoryjne z chemii żywności /
_c[aut. Witold Bekas et al. ; red. Agata Górska, Marta Łobacz].
250 _aWyd. 2, popr.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2009.
300 _a135 s.:
_bil.;
_c24 cm.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980818
700 1 _aBekas, Witold.
_9965
700 1 _aGórska, Agata
_c(chemia).
_eRed.
_930066
700 1 _aŁobacz, Marta.
_eRed.
_930067
920 _a978-83-7583-001-9
942 _cBK
_00
999 _c29327
_d29327