000 01637cam a2200313 i 4500
001 xx001419827
003 NUKAT
005 20241231085925.0
008 090921s2009 pl a |000 0 pol c
020 _a9788360798973
035 _a(OCoLC)750465178
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dLUBL 58/ESs
_dWA 14/GJ
_dKR U/EH
100 1 _aKwasek, Mariola.
_97983
245 1 0 _aTendencje w spożyciu żywności w krajach rozwijających się na tle rozwoju społeczno-gospodarczego /
_cMariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy,
_c2009.
300 _a84, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
_vnr 123
504 _aBibliogr. s. 85.
530 _aDostępny również online.
650 7 _aRozwój gospodarczy
_xocena
_zKraje rozwijające się
_y1990-.
_2kaba
_997821
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_zKraje rozwijające się
_y1990-.
_2kaba
_997822
830 0 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej
_vnr 123
_964826
856 4 1 _uhttp://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2005-2009/1314195292
920 _a978-83-60798-97-3
942 _cBK
_00
999 _c29471
_d29471