| 000 | 01021cam a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001505648 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231095523.0 | ||
| 008 | 100114s1948 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)751457013 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJ _dKR 197/MM |
||
| 100 | 1 |
_aWiśniowski, Kazimierz. _915651 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aMięso i ważniejsze przetwory z mięsa : _b(technologia - towaroznawstwo) / _cKazimierz Wiśniowski. |
| 260 |
_aWrocław ; _aWarszawa : _bKsiążnica "Atlas", _c1948 _e(Wrocław : _fDrukarnia Archidiecezjalna). |
||
| 300 |
_a448 s., [1] k. tabl. złoż. : _bil. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aWydawnictwa Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu. Seria A ; _vT. 2 |
|
| 500 | _a53 rycin w tekście i 1 mapa. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 436-441. | ||
| 830 | 0 |
_aWydawnictwa Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu. _nSeria A _vT. 2 _966176 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c29691 _d29691 |
||