000 01021cam a2200253 i 4500
001 xx001505648
003 NUKAT
005 20241231095523.0
008 100114s1948 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)751457013
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJ
_dKR 197/MM
100 1 _aWiśniowski, Kazimierz.
_915651
245 1 0 _aMięso i ważniejsze przetwory z mięsa :
_b(technologia - towaroznawstwo) /
_cKazimierz Wiśniowski.
260 _aWrocław ;
_aWarszawa :
_bKsiążnica "Atlas",
_c1948
_e(Wrocław :
_fDrukarnia Archidiecezjalna).
300 _a448 s., [1] k. tabl. złoż. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aWydawnictwa Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu. Seria A ;
_vT. 2
500 _a53 rycin w tekście i 1 mapa.
504 _aBibliogr. s. 436-441.
830 0 _aWydawnictwa Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu.
_nSeria A
_vT. 2
_966176
942 _cBK
_00
999 _c29691
_d29691