000 01098cam a2200313 i 4500
001 xx001131212
003 NUKAT
005 20241231085459.0
008 080602s1986 xxka f |001 0 eng c
020 _a085334339X
035 _a(OCoLC)749961954
040 _aTOR U/BIOJK
_cTOR U/BIOJK
_dTOR U/LF
044 _axxk
_axxu
099 _ahh_643735
245 0 0 _aMethods for the determination of vitamins in food :
_brecommended by COST 91 /
_ced. by G. Brubacher, W. Müller-Mulot and D. A. T. Southgate.
250 _aRepr.
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier Applied Science Publishers,
_ccop. 1986.
300 _aX, 166 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aPrzedruk wyd. z roku 1985.
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1 _aSouthgate, David A. T.
_eRed.
_933687
700 1 _aMüller-Mulot, W.
_eRed.
_933688
700 1 _aBrubacher, Georg Benedikt
_d(1923- ).
_eRed.
_933689
920 _a0-85334-339-X
942 _cBK
_00
999 _c29756
_d29756