000 01270cam a2200313 i 4500
001 xx001514256
003 NUKAT
005 20241231100107.0
008 100125s1954 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)750576871
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJ
_dKR 197/MM
_dKAT U/SNs
_dOLSZT 003/BG
041 1 _apol
_hrus
100 1 _aLiberman, Simon Grigor'evič.
_933731
240 1 0 _aSpravočnik po žirovomu proizvodstvu
_l(pol.)
245 1 0 _aPrzetwórstwo zwierzęcych tłuszczów spożywczych /
_cS. G. Liberman i W. P. Pietrowski ; tł. Stefan Namysłowski.
260 _aWarszawa :
_bPaństwowe Wydawnictwa Techniczne,
_c1954.
300 _a206, [1] s. :
_bil., err. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 206-[207].
521 8 _aDla mistrzów i techników oraz personelu kierowniczego zakładów przemysłu mięsnego.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe.
_2kaba
_978669
650 7 _aPrzemysł przetwórczy
_zPolska.
_2kaba
_9113050
700 1 _aPetrovskij, Vasilij Petrovič.
_933732
700 1 _aNamysłowski, Stefan.
_eTł.
_99888
710 2 _aPaństwowe Wydawnictwa Techniczne.
_4pbl
_940980
942 _cBK
_00
999 _c29801
_d29801