000 01299cam a2200325 i 4500
001 xx001509113
003 NUKAT
005 20241231095740.0
008 100119s2009 pl a |001 0 pol c
020 _a9788320435825
035 _a(OCoLC)750515284
040 _aSZCZ 010/KW
_cSZCZ 010/KW
_dSZCZ 010/JT
_dŁ 30/EDs
_dGD 27/MDUs
_dKR U/GZs
245 0 0 _aBiologicznie aktywne peptydy i białka żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2009.
300 _a476, [4] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aBiałka w żywieniu człowieka.
_2kaba
_970054
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia.
_2kaba
_980772
650 7 _aŻywność
_xzawartość białek.
_2kaba
_980839
650 7 _aPeptydy.
_2kaba
_975932
700 1 _aDziuba, Jerzy
_d(1944-2014).
_eRed.
_93420
700 1 _aFornal, Łucja
_d(1939-2011).
_eRed.
_93918
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- ).
_9944
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a978-83-204-3582-5
942 _cBK
_00
999 _c29972
_d29972