000 | 01299cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001509113 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095740.0 | ||
008 | 100119s2009 pl a |001 0 pol c | ||
020 | _a9788320435825 | ||
035 | _a(OCoLC)750515284 | ||
040 |
_aSZCZ 010/KW _cSZCZ 010/KW _dSZCZ 010/JT _dŁ 30/EDs _dGD 27/MDUs _dKR U/GZs |
||
245 | 0 | 0 |
_aBiologicznie aktywne peptydy i białka żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2009. |
||
300 |
_a476, [4] s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aBiałka w żywieniu człowieka. _2kaba _970054 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia. _2kaba _980772 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xzawartość białek. _2kaba _980839 |
|
650 | 7 |
_aPeptydy. _2kaba _975932 |
|
700 | 1 |
_aDziuba, Jerzy _d(1944-2014). _eRed. _93420 |
|
700 | 1 |
_aFornal, Łucja _d(1939-2011). _eRed. _93918 |
|
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ). _9944 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a978-83-204-3582-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c29972 _d29972 |