| 000 | 01446cam a2200349 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001511906 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20251106200349.0 | ||
| 008 | 100122s2009 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)750545674 | ||
| 040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET _dLUBL 58/ESs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aStangierski, Jerzy. _933890 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aKształtowanie jakości funkcjonalnej drobiowego preparatu miofibryli z zastosowaniem transglutaminazy / _cJerzy Stangierski. |
| 260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2009. |
||
| 300 |
_a121, [2] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, _x1896-1894 ; _v402 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 109-121. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aBiałka mięśni. _2kaba _970047 |
|
| 650 | 7 |
_aBiałka fibrylarne. _2kaba _970046 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość. _2kaba _974830 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xskład chemiczny. _2kaba _998753 |
|
| 650 | 7 |
_aTransglutaminazy _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _998754 |
|
| 650 | 7 |
_aŻelowanie _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _985008 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941080 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu _x1896-1894 _v402 _965724 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c29981 _d29981 |
||