000 01446cam a2200349 i 4500
001 xx001511906
003 NUKAT
005 20251106200349.0
008 100122s2009 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)750545674
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aStangierski, Jerzy.
_933890
245 1 0 _aKształtowanie jakości funkcjonalnej drobiowego preparatu miofibryli z zastosowaniem transglutaminazy /
_cJerzy Stangierski.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2009.
300 _a121, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
_x1896-1894 ;
_v402
504 _aBibliogr. s. 109-121.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aBiałka mięśni.
_2kaba
_970047
650 7 _aBiałka fibrylarne.
_2kaba
_970046
650 7 _aMięso drobiowe
_xjakość.
_2kaba
_974830
650 7 _aMięso drobiowe
_xskład chemiczny.
_2kaba
_998753
650 7 _aTransglutaminazy
_xzastosowania przemysłowe.
_2kaba
_998754
650 7 _aŻelowanie
_xzastosowania przemysłowe.
_2kaba
_985008
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
830 0 _aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
_x1896-1894
_v402
_965724
942 _cBK
_00
999 _c29981
_d29981