| 000 | 01625cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001532498 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101301.0 | ||
| 008 | 100216s2010 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788325190460 | ||
| 035 | _a(OCoLC)750806055 | ||
| 040 |
_aKR 93/AN _cKR 93/AN _dKR 93/MU _dLUBL 58/ASs |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Cz. 2: Oznaczanie ilościowe odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-EN ISO 23275-2 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 23275-2:2010 |
| 246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2:Quantification of cocoa butter equivalents |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
| 300 |
_a2, 17 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.190; 67.200.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 17. | ||
| 590 | _aWprowadza EN ISO 23275-2:2008, IDT ; ISO 23275-2:2006, ITD ; Zastępuje PN-EN ISO 23275-2:2009 ; Zatwierdzona 13 listopada 2009 r. | ||
| 650 | 7 |
_aOleje roślinne _xanaliza _vnormy. _2kaba _995018 |
|
| 650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xanaliza _vnormy. _2kaba _995020 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a978-83-251-9046-0 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c30050 _d30050 |
||