000 01625cam a2200337 i 4500
001 xx001532498
003 NUKAT
005 20241231101301.0
008 100216s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788325190460
035 _a(OCoLC)750806055
040 _aKR 93/AN
_cKR 93/AN
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Cz. 2: Oznaczanie ilościowe odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-EN ISO 23275-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 23275-2:2010
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2:Quantification of cocoa butter equivalents
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a2, 17 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.190; 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 17.
590 _aWprowadza EN ISO 23275-2:2008, IDT ; ISO 23275-2:2006, ITD ; Zastępuje PN-EN ISO 23275-2:2009 ; Zatwierdzona 13 listopada 2009 r.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-9046-0
942 _cBK
_00
999 _c30050
_d30050