000 01380cam a2200325 i 4500
001 xx001147330
003 NUKAT
005 20241231090525.0
008 080624s1980 pl a |000 0 pol c
020 _a8300016635
035 _a(OCoLC)1412092536
040 _aBYDG 24/ak
_cBYDG 24/ak
_dBYDG 24/MM
_dBYDG 24/MSzs
_dOLSZT 003/ISO
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRoszkowski, Wojciech.
_912282
245 1 0 _aOptymalizacja wartości odżywczej i ocena przydatności żywieniowej nowych preparatów białkowych przeznaczonych do stosowania w żywieniu człowieka /
_cWojciech Roszkowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW-AR,
_c1980.
300 _a45, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v2
504 _aBibliogr. s. 40-45.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aBiałka roślinne
_xanaliza.
_2kaba
_990020
650 7 _aBiałka roślinne w żywieniu człowieka.
_2kaba
_970052
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).
_4pbl
_914184
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza
_x0239-8613
_v2
_963781
920 _a83-00-01663-5
942 _cBK
_00
999 _c30081
_d30081