000 01218cam a2200313 i 4500
001 xx001508904
003 NUKAT
005 20241231095733.0
008 100119s2009 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375831474
035 _a(OCoLC)750512302
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dKR 197/JMK
_dKR U/KNs
_dBYDG 020/AMs
100 1 _aJeżewska-Zychowicz, Marzena.
_96130
245 1 0 _aKonsument na rynku nowej żywności :
_bwybrane uwarunkowania spożycia /
_cMarzena Jeżewska-Zychowicz, Ewa Babicz-Zielińska, Wacław Laskowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2009.
300 _a187, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 179-[188].
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_980792
650 7 _aPreferencje żywieniowe.
_2kaba
_976698
650 7 _aPostawy konsumentów
_xbadania
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_998676
650 7 _aPreferencje konsumenta
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_998677
700 1 _aBabicz-Zielińska, Ewa.
_9526
700 1 _aLaskowski, Wacław.
_98169
920 _a978-83-7583-147-4
942 _cBK
_00
999 _c30244
_d30244