000 | 01270cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001555202 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102753.0 | ||
008 | 100316s2010 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788320818611 | ||
035 | _a(OCoLC)751055964 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BT _cOLSZT 003/BT _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aMilewska, Mariola. _923477 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy gastronomii / _cMariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. |
260 |
_aWarszawa : _bPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne, _c2010. |
||
300 |
_a364 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _971961 |
|
700 | 1 |
_aPrączko, Anna. _934334 |
|
700 | 1 |
_aStasiak, Andrzej _c(geografia). _920267 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne. _4pbl _933093 |
|
920 | _a978-83-208-1861-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c30553 _d30553 |