000 01270cam a2200301 i 4500
001 xx001555202
003 NUKAT
005 20241231102753.0
008 100316s2010 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788320818611
035 _a(OCoLC)751055964
040 _aOLSZT 003/BT
_cOLSZT 003/BT
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aMilewska, Mariola.
_923477
245 1 0 _aPodstawy gastronomii /
_cMariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
260 _aWarszawa :
_bPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
_c2010.
300 _a364 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_971961
700 1 _aPrączko, Anna.
_934334
700 1 _aStasiak, Andrzej
_c(geografia).
_920267
710 2 _aPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
_4pbl
_933093
920 _a978-83-208-1861-1
942 _cBK
_00
999 _c30553
_d30553