000 | 01435cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001136198 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085803.0 | ||
008 | 080609s1991 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a8300027025 | ||
035 | _a(OCoLC)233520192 | ||
040 |
_aBYDG 24/ak _cBYDG 24/ak _dBYDG 24/MM _dBYDG 24/MSzs _dOLSZT 003/DS |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBrzozowska, Anna _c(technologia żywności). _91785 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBiodostępność żelaza, cynku i miedzi w zależności od ilości i wzajemnych proporcji tych pierwiastków w diecie / _cAnna Brzozowska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c1991. |
||
300 |
_a84 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie = _aTreatises and Monographs ; _v139 |
|
504 | _aBibliogr. s. 64-74. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aCynk _xprzyswajalność biologiczna. _2kaba _998504 |
|
650 | 7 |
_aMiedź _xprzyswajalność biologiczna. _2kaba _998505 |
|
650 | 7 |
_aŻelazo _xprzyswajalność biologiczna. _2kaba _998506 |
|
650 | 7 |
_aMikroelementy w żywieniu. _2kaba _974748 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _4pbl _914181 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v139 _963780 |
|
920 | _a83-00-02702-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c30569 _d30569 |