000 01435cam a2200349 i 4500
001 xx001136198
003 NUKAT
005 20241231085803.0
008 080609s1991 pl a |000 0 pol c
020 _a8300027025
035 _a(OCoLC)233520192
040 _aBYDG 24/ak
_cBYDG 24/ak
_dBYDG 24/MM
_dBYDG 24/MSzs
_dOLSZT 003/DS
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBrzozowska, Anna
_c(technologia żywności).
_91785
245 1 0 _aBiodostępność żelaza, cynku i miedzi w zależności od ilości i wzajemnych proporcji tych pierwiastków w diecie /
_cAnna Brzozowska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c1991.
300 _a84 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v139
504 _aBibliogr. s. 64-74.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aCynk
_xprzyswajalność biologiczna.
_2kaba
_998504
650 7 _aMiedź
_xprzyswajalność biologiczna.
_2kaba
_998505
650 7 _aŻelazo
_xprzyswajalność biologiczna.
_2kaba
_998506
650 7 _aMikroelementy w żywieniu.
_2kaba
_974748
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_4pbl
_914181
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v139
_963780
920 _a83-00-02702-5
942 _cBK
_00
999 _c30569
_d30569