| 000 | 01261cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001521894 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100604.0 | ||
| 008 | 100203s2009 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)750681055 | ||
| 040 |
_aSZCZ M/KB _cSZCZ M/KB _dLUBL 58/ESs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aSelwet, Marek. _934441 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ kwasów organicznych i preparatów bakteryjno-enzymatycznych na stabilność kiszonek poddanych ekspozycji tlenowej : _bbadania modelowe / _cMarek Selwet. |
| 260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2009. |
||
| 300 |
_a148 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, _x1896-1894 ; _v404 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 137-146. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aKiszonki _xdomieszki. _2kaba _992091 |
|
| 650 | 7 |
_aFermentacja kiszonek. _2kaba _998970 |
|
| 650 | 7 |
_aKiszonki _xjakość. _2kaba _992092 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941080 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu _x1896-1894 _v404 _965724 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c30666 _d30666 |
||