000 01261cam a2200313 i 4500
001 xx001521894
003 NUKAT
005 20241231100604.0
008 100203s2009 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)750681055
040 _aSZCZ M/KB
_cSZCZ M/KB
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSelwet, Marek.
_934441
245 1 0 _aWpływ kwasów organicznych i preparatów bakteryjno-enzymatycznych na stabilność kiszonek poddanych ekspozycji tlenowej :
_bbadania modelowe /
_cMarek Selwet.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2009.
300 _a148 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
_x1896-1894 ;
_v404
504 _aBibliogr. s. 137-146.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aKiszonki
_xdomieszki.
_2kaba
_992091
650 7 _aFermentacja kiszonek.
_2kaba
_998970
650 7 _aKiszonki
_xjakość.
_2kaba
_992092
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
830 0 _aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
_x1896-1894
_v404
_965724
942 _cBK
_00
999 _c30666
_d30666