000 | 01711cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001565734 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103443.0 | ||
008 | 100329s2010 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788325191955 | ||
035 | _a(OCoLC)751153468 | ||
040 |
_aKR 93/AN _cKR 93/AN _dKR 93/MU _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko odtłuszczone, serwatka i maślanka - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 7208 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 7208:2010 |
246 | 1 | 3 | _aSkimmed milk, whey and buttermilk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
300 |
_a2, 17 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 17. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 7208:2008, IDT, ISO 7208:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 7208:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 7208:2008, IDT, ISO 7208:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 7208:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r. | ||
650 | 7 |
_aMaślanka _vnormy. _2kaba _998875 |
|
650 | 7 |
_aMleko odtłuszczone _vnormy. _2kaba _998876 |
|
650 | 7 |
_aSerwatka _vnormy. _2kaba _998877 |
|
650 | 7 |
_aProdukty mleczne _xzawartość lipidów _vnormy. _2kaba _998872 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-251-9195-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c30865 _d30865 |