000 01711cam a2200373 i 4500
001 xx001565734
003 NUKAT
005 20241231103443.0
008 100329s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788325191955
035 _a(OCoLC)751153468
040 _aKR 93/AN
_cKR 93/AN
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko odtłuszczone, serwatka i maślanka - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 7208 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 7208:2010
246 1 3 _aSkimmed milk, whey and buttermilk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a2, 17 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10.
504 _aBibliogr. s. 17.
590 _aWprowadza EN ISO 7208:2008, IDT, ISO 7208:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 7208:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.
590 _aWprowadza EN ISO 7208:2008, IDT, ISO 7208:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 7208:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.
650 7 _aMaślanka
_vnormy.
_2kaba
_998875
650 7 _aMleko odtłuszczone
_vnormy.
_2kaba
_998876
650 7 _aSerwatka
_vnormy.
_2kaba
_998877
650 7 _aProdukty mleczne
_xzawartość lipidów
_vnormy.
_2kaba
_998872
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-9195-5
942 _cBK
_00
999 _c30865
_d30865