000 01293cam a2200301 i 4500
001 zz2003880114
003 NUKAT
005 20241231094407.0
008 030103s2001 pl a | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749618170
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/wo
_dOLSZT 003/baks
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKonieczny, Piotr.
_97001
245 1 0 _aHydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący wybrane właściwości funkcjonalne preparatów białkowych /
_cPiotr Konieczny.
260 _aPoznań :
_bWydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
_c2001.
300 _a71 s., [4] s. tabl. kolor. :
_bwykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRoczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe,
_x0208-8436 ;
_vz. 319
504 _aBibliogr. s. [61]-71.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aPowierzchnie hydrofobowe
_xanaliza.
_2kaba
_998730
650 7 _aBiałka
_xanaliza.
_2kaba
_997666
710 2 _aAkademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941084
830 0 _aRoczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu.
_pRozprawy Naukowe
_x0208-8436
_vz. 319
_964712
942 _cBK
_00
999 _c30924
_d30924