000 | 01151cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001571257 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103814.0 | ||
008 | 100408s2010 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)751205819 | ||
040 |
_aLUBL 58/LL _cLUBL 58/LL _dLUBL 58/LL _dLUBL 58/ASs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGóral, Dariusz _d(1965- ). _935085 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrażaniu owoców i warzyw / _cDariusz Góral. |
260 |
_aLublin : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _ccop. 2010. |
||
300 |
_a68 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, _x1899-2374 ; _vz. 340 |
|
504 | _aBibliogr. s. 64-67. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aOwoce mrożone _vrozprawy akademickie. _2kaba _999798 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa mrożone _vrozprawy akademickie. _2kaba _992584 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie _x1899-2374 _vz. 340 _965656 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c31476 _d31476 |