000 01151cam a2200289 i 4500
001 xx001571257
003 NUKAT
005 20241231103814.0
008 100408s2010 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)751205819
040 _aLUBL 58/LL
_cLUBL 58/LL
_dLUBL 58/LL
_dLUBL 58/ASs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGóral, Dariusz
_d(1965- ).
_935085
245 1 0 _aAnaliza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrażaniu owoców i warzyw /
_cDariusz Góral.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_ccop. 2010.
300 _a68 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie,
_x1899-2374 ;
_vz. 340
504 _aBibliogr. s. 64-67.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aOwoce mrożone
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_999798
650 7 _aWarzywa mrożone
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_992584
830 0 _aRozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
_x1899-2374
_vz. 340
_965656
942 _cBK
_00
999 _c31476
_d31476