000 01045cam a2200277 i 4500
001 xx001711731
003 NUKAT
005 20241231085449.0
008 031105s2010 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788360633335
035 _a(OCoLC)750631829
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/MM
245 0 0 _aOgólna technologia żywności :
_bskrypt do ćwiczeń /
_cpod red. Ewy Hajduk.
250 _aWyd. 3 popr. i uzup.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
_c2010.
300 _a270, [1] s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976981
700 1 _aHajduk, Ewa
_d(1952- ).
_eRed.
_95044
920 _a978-83-60633-33-5
942 _cBK
_00
999 _c31544
_d31544