000 | 01045cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001711731 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085449.0 | ||
008 | 031105s2010 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788360633335 | ||
035 | _a(OCoLC)750631829 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/MM |
||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności : _bskrypt do ćwiczeń / _cpod red. Ewy Hajduk. |
250 | _aWyd. 3 popr. i uzup. | ||
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, _c2010. |
||
300 |
_a270, [1] s. : _brys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976981 |
|
700 | 1 |
_aHajduk, Ewa _d(1952- ). _eRed. _95044 |
|
920 | _a978-83-60633-33-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c31544 _d31544 |