000 01165cam a2200277 i 4500
001 xx001834102
003 NUKAT
005 20241231100352.0
008 100929s1938 pl a |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)750835579
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJ
_dKR 197/MM
_dKR 197/GJs
100 1 _aTilgner, Damazy J.
_d(1904-1997).
_914588
245 1 0 _aSuszarnictwo :
_btechnologia suszenia produktów żywnościowych /
_cD. J. Tilgner.
246 3 0 _aTechnologia suszenia produktów żywnościowych
250 _aWyd. 2 znacznie rozsz.
260 _a[Warszawa] :
_bZwiązek Izb Przemysłowo-Handlowych R.P. Laboratorium Przemysłu Żywnościowego,
_c[1938]
_e(Warszawa :
_fDrukarnia Bankowa).
300 _a193, [3], V, [3] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aMiejsce i data wyd. za Katalog Podstawowy BJ do 1949 r.: skrzynka nr 2726, karta nr 271.
504 _aBibliogr. s. [195-196]. Indeks.
536 _aZ zasiłkiem Ministerstwa Rolnictwa i R. P.
650 7 _aŻywność
_xsuszenie.
_2kaba
_981032
942 _cBK
_00
999 _c32146
_d32146