000 01221cam a2200301 i 4500
001 zz2005940182
003 NUKAT
005 20241231101451.0
008 021016s1998 pl a | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749936261
040 _aKR U/IN
_cKR U/IN
_dKR U/ES
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSzymański, Jan
_c(warzywnictwo).
_935727
245 1 0 _aWpływ substancji chemicznych i czynników fizycznych na mikroorganizmy występujące w uprawach Agaricus bisporus (Lange) Imbach. i Agaricus bitorquis (Quél.) Sacc. /
_cJan Szymański.
260 _aSkierniewice :
_bIW,
_c1998.
300 _a[8], 117, [1] s. :
_bil., wykr. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace Habilitacyjne / Instytut Warzywnictwa ;
_vnr 15
504 _aBibliogr. s. 96-117.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aPieczarka dwuzarodnikowa
_xchoroby
_xzwalczanie.
_2kaba
_999609
650 7 _aPieczarka dwuzarodnikowa
_xuprawy.
_2kaba
_975977
650 7 _aPieczarka szlachetna
_xuprawy.
_2kaba
_999610
830 0 _aPrace Habilitacyjne - Instytut Warzywnictwa
_vnr 15
_963621
942 _cBK
_00
999 _c32159
_d32159