000 | 01221cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005940182 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101451.0 | ||
008 | 021016s1998 pl a | |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)749936261 | ||
040 |
_aKR U/IN _cKR U/IN _dKR U/ES _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aSzymański, Jan _c(warzywnictwo). _935727 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ substancji chemicznych i czynników fizycznych na mikroorganizmy występujące w uprawach Agaricus bisporus (Lange) Imbach. i Agaricus bitorquis (Quél.) Sacc. / _cJan Szymański. |
260 |
_aSkierniewice : _bIW, _c1998. |
||
300 |
_a[8], 117, [1] s. : _bil., wykr. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aPrace Habilitacyjne / Instytut Warzywnictwa ; _vnr 15 |
|
504 | _aBibliogr. s. 96-117. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aPieczarka dwuzarodnikowa _xchoroby _xzwalczanie. _2kaba _999609 |
|
650 | 7 |
_aPieczarka dwuzarodnikowa _xuprawy. _2kaba _975977 |
|
650 | 7 |
_aPieczarka szlachetna _xuprawy. _2kaba _999610 |
|
830 | 0 |
_aPrace Habilitacyjne - Instytut Warzywnictwa _vnr 15 _963621 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c32159 _d32159 |