000 01320cam a2200313 i 4500
001 xx001845722
003 NUKAT
005 20241231101122.0
008 101014s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788326661266
035 _a(OCoLC)750970894
040 _aKR 93/AN
_cKR 93/AN
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu, białka i wody - Metoda spektrometrii transmisyjnej w bliskiej podczerwieni (NIT) z wykorzystaniem kalibracji na sztucznych sieciach neuronowych (ANN) PN-A-82109 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82109:2010
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a10 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 10.
590 _aZatwierdzona dnia 23 września 2010 r.
650 7 _aMięso
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999891
650 7 _aSpektroskopia w bliskiej podczerwieni.
_2kaba
_999149
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-266-6126-6
942 _cBK
_00
999 _c32471
_d32471