| 000 | 01320cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001845722 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101122.0 | ||
| 008 | 101014s2010 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788326661266 | ||
| 035 | _a(OCoLC)750970894 | ||
| 040 |
_aKR 93/AN _cKR 93/AN _dKR 93/MU _dLUBL 58/ESs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu, białka i wody - Metoda spektrometrii transmisyjnej w bliskiej podczerwieni (NIT) z wykorzystaniem kalibracji na sztucznych sieciach neuronowych (ANN) PN-A-82109 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-82109:2010 |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
| 300 |
_a10 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.120.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 10. | ||
| 590 | _aZatwierdzona dnia 23 września 2010 r. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso _xanaliza _vnormy. _2kaba _999891 |
|
| 650 | 7 |
_aSpektroskopia w bliskiej podczerwieni. _2kaba _999149 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a978-83-266-6126-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c32471 _d32471 |
||