| 000 | 01500cam a2200349 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001843790 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101014.0 | ||
| 008 | 101012s2010 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788326658426 | ||
| 035 | _a(OCoLC)750948179 | ||
| 040 |
_aKR 93/AN _cKR 93/AN _dKR 93/MU _dLUBL 58/ESs |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-EN 14133:2010 |
| 246 | 1 | 3 | _aFoodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer HPLC method with immunoaffinity column clean-up |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
| 300 |
_a2, 14 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.160.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 14. | ||
| 590 | _aWprowadza EN 14133:2009, IDT ; Zastępuje PN-EN 14133:2009 ; Zatwierdzona dnia 18 sierpnia 2010 r. | ||
| 650 | 7 |
_aOchratoksyny _xpomiar _vnormy. _2kaba _993311 |
|
| 650 | 7 |
_aPiwo _xanaliza _vnormy. _2kaba _999878 |
|
| 650 | 7 |
_aWino _xanaliza _vnormy. _2kaba _999879 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a978-83-266-5842-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c32474 _d32474 |
||