000 01500cam a2200349 i 4500
001 xx001843790
003 NUKAT
005 20241231101014.0
008 101012s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788326658426
035 _a(OCoLC)750948179
040 _aKR 93/AN
_cKR 93/AN
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 14133:2010
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer HPLC method with immunoaffinity column clean-up
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a2, 14 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.160.10.
504 _aBibliogr. s. 14.
590 _aWprowadza EN 14133:2009, IDT ; Zastępuje PN-EN 14133:2009 ; Zatwierdzona dnia 18 sierpnia 2010 r.
650 7 _aOchratoksyny
_xpomiar
_vnormy.
_2kaba
_993311
650 7 _aPiwo
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999878
650 7 _aWino
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999879
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-266-5842-6
942 _cBK
_00
999 _c32474
_d32474