000 | 01070cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001880308 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103247.0 | ||
008 | 101122s2010 pl a f |001 0dpol c | ||
020 | _a9788320436990 | ||
035 | _a(OCoLC)751314857 | ||
040 |
_aLUBL 58/MB _cLUBL 58/MB _dLUBL 58/MB _dŁ 30/MPos |
||
245 | 0 | 0 |
_aWspółczesna margaryna : _baspekty technologiczne i żywieniowe : praca zbiorowa / _cpod red. Krzysztofa Krygiera ; [aut.: Pernille Gerstenberg Kirkeby et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2010. |
||
300 |
_a168 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aMargaryna _xprodukcja i handel _zPolska _y1990-. _2kaba _999989 |
|
700 | 1 |
_aKrygier, Krzysztof. _eRed. _936209 |
|
700 | 1 |
_aGerstenberg Kirkeby, Pernille. _936210 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a978-83-204-3699-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c32807 _d32807 |